Wakacje – część druga

Warning: Trying to access array offset on false in /home/users/caritkat_os/public_html/wp-content/themes/stability/framework/spyropress-image.php on line 56

Warning: Trying to access array offset on false in /home/users/caritkat_os/public_html/wp-content/themes/stability/framework/spyropress-image.php on line 57

Podobnie jak w lipcu, również i w sierpniu nie zabrakło nam atrakcji. Zajęcia taneczne i plastyczne w Młodzieżowym Domu Kultury, wyjazdy na basen, wystawy, warsztaty w Centrum Kultury z panem Ruminem, własna pizza….

IMG_7801 IMG_7894 IMG_8299 IMG_8327IMG_7591 IMG_8354 IMG_8426

Robiliśmy mnóstwo ciekawych rzeczy. W świetlicy również nie próżnowaliśmy – Dzień Śląski, kiedy mówiliśmy tylko „po naszymu”, zajęcia plastyczne, pokaz talentów. Pod koniec sierpnia wybraliśmy się w prawdziwe góry, z prawdziwym przewodnikiem beskidzkim! Wszystko to otwierało nas na świat i rozbudzało nasze zainteresowania. Tak, żebyśmy od września mogli z nową energią ruszyć do szkoły:)