Wakacje 2016 r.

Warning: Trying to access array offset on false in /home/users/caritkat_os/public_html/wp-content/themes/stability/framework/spyropress-image.php on line 56

Warning: Trying to access array offset on false in /home/users/caritkat_os/public_html/wp-content/themes/stability/framework/spyropress-image.php on line 57

Każdy z Was mi przyzna rację, że najlepsze są WAKACJE!

W Świetlicy św. Barbary odbywają się, jak co roku zajęcia wakacyjne. Dostarczają one dzieciom wiele przygód i dobrej zabawy. Jeździmy na wycieczki, podróżujemy w wyobraźni, rysujemy, tańczymy, uprawiamy sport. Wakacje na Giszowcu rozpoczęły się słodko, dzieci ze Świetlicy wraz z wychowawcami piekły babeczki, ciasta, tarty z owocami na festyn z okazji rozpoczęcia lata. W Świetlicy zaczęliśmy od profilaktyki i spotkania z Panem Policjantem, który wytłumaczył zasady bezpiecznego spędzania czasu wolnego. Do tej pory mieliśmy okazję zwiedzać: Muzeum Historii Katowic Wydział Teatralno- Filmowy, Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Dąbrówce Małej, Muzeum Zagłębia w Będzinie, Muzeum Górnośląskiego Parku Etnograficznego w Chorzowie, Oświatowy Dom Biblioteki Śląskiej, Laserhouse, a to dopiero dobry początek.  Do zobaczenia!